Antena 3 CNN Actualitate Locale Soare, Iliescu, Gigică şi Marinică, patru hoţi care au spart magazine şi agenţii de pariuri din 10 judeţe, au fost prinşi în flagrant

Soare, Iliescu, Gigică şi Marinică, patru hoţi care au spart magazine şi agenţii de pariuri din 10 judeţe, au fost prinşi în flagrant

Patru bărbaţi au fost reţinuţi după ce au spart mai multe magazine şi agenţii de pariuri din 10 judeţe.

Soare, Iliescu, Gigică şi Marinică, patru hoţi care au spart magazine şi agenţii de pariuri din 10 judeţe, au fost prinşi în flagrant
Sursa foto: Poliţia Română
de Ştefan Petrică    |    02 Mar 2023   •   12:52

Patru bărbați, dintre care unul era urmărit la nivel național, au spart mai multe magazine și agenții de pariuri din 10 județe, respectiv Ilfov, Călărași, Giurgiu, Dâmbovița, Olt, Argeș, Prahova, Teleorman, Vâlcea și Buzău.

După un furt comis pe 12 ianuarie în localitatea Brănești, județul Ilfov, polițiștii au aflat că hoții fac parte dintr-o grupare infracțională specializată.

De atunci și până acum, suspecții ar fi spart, pe timp de noapte, mai multe societăți comerciale, de unde ar fi furat bani, țigări și băuturi.

Polițiștii din Ilfov i-au depistat în flagrant delict în Jilava pe cei patru bărbați, după ce aceștia ar fi spart trei societăți comerciale din județul Giurgiu, de unde ar fi furat aproximativ 1.100 de pachete de țigări, băuturi alcoolice, precum și bani din casele de marcat.

Citeşte şi: Un bărbat a furat statuia unui sfânt dintr-o biserică din Deva, pentru a se ruga la ea, dar nu a mai reuşit

"În noaptea de 28 februarie spre 1 martie a.c., la ora 2.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov i-au depistat, în flagrant delict, în localitatea Jilava, județul Ilfov, pe cei 4 bărbați, după ce aceștia ar fi pătruns prin efracție în 3 societăți comerciale, din județul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu țigarete (aproximativ 1.100 de pachete), băuturi alcoolice, precum și bani din casele de marcat.

În urma probatorului administrat, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de cei patru bărbați, urmând ca aceștia să fie prezentați, la data de 2 martie la Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere de înmatriculare false, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, potrivit IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: hoti prinși în flagrant
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close