Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru persoane bănuite de furt calificat în Telorman, reţinute în urma reportajelor prezentate la Antena 3

Patru persoane bănuite de furt calificat în Telorman, reţinute în urma reportajelor prezentate la Antena 3

Patru persoane dintr-o localitate din Teleorman, în care localnicii se declară terorizați de hoți, au fost reținute pentru 24 de ore tocmai pentru furt. Suspiciunile au fost întărite de perchezițiile domiciliare făcute la locuinţele presupusușilor hoți.

Patru persoane bănuite de furt calificat în Telorman, reţinute în urma reportajelor prezentate la Antena 3
de Mihaela Nedelcuţă    |    03 Feb 2022   •   13:56

Ancheta în acest caz a început în urma reportajelor realizate de Cristi Popovici.

Hoţii au fost prinşi exact când încărcau bunurile oamenilor furate, ca să le vândă în localitatea Corabia. Printre bunurii au fost găsite drujbe, monitoare şi altele.

"La data de 2 februarie a.c., polițiștii din Turnu Măgurele și din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Crângu au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat, fapte ce ar fi fost comise în localitatea Ciuperceni

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri: monitor, drujbă, flex și alte unelte.

În aceeași cauză, în luna noiembrie 2021, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în municipiul Turnu Măgurele, fiind ridicate și alte bunuri, unele fiind recunoscute de părțile vătămate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au fost depistate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, toate din municipiul Turnu Măgurele, care, în urma administrării probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore. 

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând a fi prezentate instanței competente, cu propuneri legale", se arată în comunicatul transmis de poliţişti.

Satul din România unde toţi localnicii au fost prădaţi de hoţi:"Mi-e frică şi nu mai pot să dorm"

Hoţii au furat tot satul. Au luat din case şi din curți tot ce le-a picat în mână. Sătenii sunt terorizați de frică, iar poliţiştii sunt şi mai speriați. Ştiu cine sunt hoții, dar n-au curaj să le zică nici dă-te mai încolo.

Hoţii veneau noaptea, intrau prin grădini şi pare că mergeau la sigur.

„Au intrat pe aici pe uşa asta, au mers mai departe au luat curcanul de aici, au mers pe uşa asta, au intrat în acea magazie din care au luat o drujbă şi aparatul de sudură”, spune un localnic.

 În ultimele două luni au fost sparte zeci de gospodării

Localnicii din Ciuperceni erau disperaţi. Casele erau sparte pe bandă rulantă. Hoţii au furat tot ce le-a căzut în mână.

Într-o singură noapte hoții au furat 2 porci şi o curcă, o drujbă şi o motocoasă şi un cazanul cu țuică.

La nivelul secției au fost organizate un nr. de 42 de acţiuni în care au fost constate în flagrant un nr de 45 de infracțiuni. Suspecții sunt din municipiul Turnu Măgurele", spune Iulian Orbeşteanu, comisar-şef.

Poliţiştii organizau seara patrule preventive, dar hoții îşi vădeau liniștiți de treabă în continuare.

În Ciuperceni se fura orice cazane, aparate de sudură sau de stropit, polizoare, dar şi cazanele cu untură sau animalele şi păsările din bătătură. 

Citiţi şi: Sat întreg prădat de hoți. Toate locuințele au fost jefuite: ”Puteau să mă omoare!”

×
Subiecte în articol: Teleorman hoti Ciuperceni
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close