Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru suflete, care locuiau într-o casă părăsită din Bucureşti, salvate în ultima clipă din flăcări

Patru suflete, care locuiau într-o casă părăsită din Bucureşti, salvate în ultima clipă din flăcări

Patru oameni, printre care şi un copil, au fost salvaţi din calea unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona stadionului Ghencea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2023   •   08:43

Flăcările au cuprins o casă părăsită în care aceştia locuiau clandestin. După ce incendiul a fost stins, Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, a anunțat că va demola clădirea respectivă.

Cei 4 oameni au fost mutați într-un adăpost până când își vor găsi o nouă locuință.

Citește și: Un bărbat a murit ars de viu într-un incendiu care i-a cuprins locuința, în Iași. Focul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă

”La ora 23, nu poate izbucni de la căldură. A fost pus sau a fost aruncată o țigară la cei care locuiau clandestin în această clădire. Vom îndepărta vegetația pentru a preveni pericolul de acest gen. Avem câteva zone cu vegetație.

Avem, în schimb, și proprietari. Acei proprietari, îi anunț, vor fi amendați prin direcțiile de Mediu ale Primăriei Sectorului cu amenzi maxime. E în obligația acelor proprietari”, a spus Cristian Popescu Piedone, primar PUSL.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close