Antena 3 CNN Actualitate Locale Paul, un tânăr din Săcădat, a fost găsit mort pe câmp. În toiul nopţii, un localnic a sunat la 112

Paul, un tânăr din Săcădat, a fost găsit mort pe câmp. În toiul nopţii, un localnic a sunat la 112

Un tânăr de 23 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea bihoreană Săcădat, fiind găsit pe un teren agricol.

Paul, un tânăr din Săcădat, a fost găsit mort pe câmp. În toiul nopţii, un localnic a sunat la 112
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Botez    |    08 Iul 2023   •   16:03

Tânărul a murit după ce a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor care a luat foc, anunță ISU Bihor

Incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat.

Tânărul era un apreciat instructor de echitație. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia. 

Incendiul a fost sesizat de un localnic în vârstă de 49 de ani ce anunța și faptul că tânărul este încarcerat în utilajul agricol. 

Deocamdată, nu se ştie cum a izbucnit incendiul, însă este cert că bărbatul ar fi încercat să rezolve o defecțiune tehnică.

"În noaptea de vineri spre sâmbătă, 08 iulie a.c., în jurul orei 01:00, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe un teren de pe raza localității Săcădat, apelantul precizând faptul că exista o victimă.

La locul indicat au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială  de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană.

Echipajele de stingere au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sub utilajul agricol.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de 23 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia.

Cercetările efectuate au indicat faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, generat  de defecțiuni la presa de balotat", informează ISU Bihor.

Tânărul era cunoscut şi îndrăgit în comunitate, fiind dansator al unui ansamblu artistic din zonă.  

De asemenea, el era instructor de echitaţie la un complex de agrement din Săcădat, fiind îndrăgit de copiii care îşi petreceau timpul acolo.

"Sâmbătă, 8 iulie a.c., la ora 01:00, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat de 49 de ani, din localitatea Săcădat, județul Bihor, că, pe un teren agricol de la marginea localității, a găsit un bărbat decedat.

Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar persoana decedată a fost identificată ca fiind un tânăr de 23 de ani, din Săcădat. 

Acesta a fost găsit încarcerat într-o balotieră, care era atașată unui tractor, decesul survenind, probabil, în timp ce tânărul încerca să repare o posibilă defecțiune, apărută la balotieră. 

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

În prezent, nu există suspiciuni că tânărul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment", informează, sâmbătă, IPJ Bihor.

×
Subiecte în articol: Bihor balotieră
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close