Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce pedeapsă a primit un bărbat care a lovit un poliţist chemat prin apel la 112, la o intervenţie în Olt

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a lovit un poliţist chemat prin apel la 112, la o intervenţie în Olt

Un tânăr de 29 de ani, acuzat că a tulburat ordinea și liniștea publică în comuna Valea Mare, din Olt, s-a luat la bătaie cu un poliţist care a încercat să-l încătușeze. Ce pedeapsă a primit.

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a lovit un poliţist chemat prin apel la 112, la o intervenţie în Olt
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    22 Feb 2023   •   18:40

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați în noaptea de 19 februarie cu privire la faptul că o persoană ar tulbura ordinea și liniștea publică în comuna Valea Mare.

Deplasați la fața locului, piolițiștii au identificat un tânăr de 29 de ani, care tulbura ordinea și liniștea publică prin producerea de zgomote la intensitate mare.

Tânărul a fost amendat cu 2.000 de lei.

Ulterior, în aceeași noapte, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că aceeași persoană tulbură din nou ordinea și liniștea publică.

La vederea echipajului de politie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea masurilor legale.

În momentul încatușării, tânărul a lovit unul dintre polițiști.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Slatina care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta.

×
Subiecte în articol: politist Olt poliţist bătut
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close