Antena 3 CNN Actualitate Locale Pedeapsa primită de o femeie de 75 de ani, din Suceava, care ieșea la agățat bărbați prin gări, îi droga și îi jefuia

Pedeapsa primită de o femeie de 75 de ani, din Suceava, care ieșea la agățat bărbați prin gări, îi droga și îi jefuia

O femeie trecută, de multă vreme, de vârsta primei tinereți și-a primit pedeapsa după o serie de jafuri în care victimele erau bărbați ademeniți sub promisiunea unor relații sexuale.

de Paul Ciurari    |    11 Apr 2023   •   08:19

Femeia se numește Maria Belei, are 75 de ani, este din Suceava și a fost condamnată la 13 ani de închisoare cu executare.

Ea devenise, cu timpul, binecunoscută oamenilor legii, mai ales prin modul de operare: "agăța" bărbați, de regulă, prin gări, îi ducea într-o cameră de hotel sub promisiunea că va întreține relații sexuale cu ei, iar acolo îi droga și, după ce aceștia adormeau, îi jefuia.

În seria infracțională a condamnatei intră și jaful dat acasă la o femeie de 89 de ani, pentru care fusese angajată ca îngrijitoare.

"Îngrijitoarea" i-a turnat victimei diazepam în cafea și, după ce aceasta a adormit, i-a furat bani și bijuterii, producând un prejudiciu de circa 7.000 de lei, conform celor stabilite de oamenii legii.

Citește și: Italiancă fugită în România cu banii credincioșilor. Susținea că e clarvăzătoare şi că vorbeşte cu Fecioara Maria 

"Curtezana" de 75 de ani este închisă la penitenciarul Gherla din luna martie anul trecut.

Pedeapsa pronunțată de Judecătoria Suceava în cel mai recent dosar de tâlhărie pe numele său include și restul de zile de detenție din precedentele condamnări, pronunțate de o altă instanță din țară, astfel că pedeapsa finală a ajuns la aproape 13 ani în spatele gratiilor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close