Antena 3 CNN Actualitate Locale Pedeapsă pe viaţă pentru criminalul Ionelei, tânăra ucisă de iubitul ei pentru că a refuzat să se prostitueze

Pedeapsă pe viaţă pentru criminalul Ionelei, tânăra ucisă de iubitul ei pentru că a refuzat să se prostitueze

Tribunalul Gorj l-a condamnat ieri la închisoare pe viață pe criminalul Ionelei Martin. Iubitul fetei a ucis-o pe aceasta în iulie anul trecut pentru că nu a acceptat să se prostitueze.

Pedeapsă pe viaţă pentru criminalul Ionelei, tânăra ucisă de iubitul ei pentru că a refuzat să se prostitueze
Sursa foto: Facebook
de Ioana Mircea    |    13 Oct 2022   •   11:18

Raimond Călin Căldăraru a fost condamnat ieri la închisoare pe viaţă de către Tribunalul Gorj, după ce acesta a omorât-o pe iubita sa în 2021 pentru că a refuzat să se prostitueze la cererea lui.

Judecătorii au decis condamnarea acestuia și la 10 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, dar și la plata a 200.000 de lei, daune morale familiei victimei sale. Magistrații au dispus, prin aceeași sentință, prelevarea probelor biologice de la Raimond Căldăraru, după rămânerea definitivă a hotărârii în vederea introducerii acestora în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Ionela Martin, în vârstă de numai 19 ani murit înjunghiată în maşină în comuna Baia de Fier din judeţul Gorj, în noaptea de 14 spre15 iulie a anului trecut. Iubitul său în vârstă de 19 ani a ucis-o, cu mai multe lovituri de cuțit.

"Nu vreau să mai discut cu el. I-am spus: măi, băiatule, eu cu tine nu o să mai stau. Ai băgat oamenii aiurea. Pe toate lumea a început să sune și să amenințe, să îmi facă mie probleme. Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă (n.r. - prostituție).

Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui", spunea Denisa într-o discuție cu mătușa lui Raimond Căldăraru.

"Inculpatul a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia și ulterior la urmărirea, pe raza localităților Polovragi și Baia de Fier, cu autoturismul marca BMW a autoturismului tot marca BMW, în care se aflau victima și martorul, determinând oprirea acestuia în trafic”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Fata a fugit din mașină, încercând să se refugieze în alta, dar Raimond Căldăraru a pus-o la pământ, a scos briceagul și a înjunghiat-o de 12 ori.

"După aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viață, inculpatul a introdus-o cu forța pe aceasta în interiorul autoturismului său, după care a demarat în viteză și a transportat-o până la Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând în felul acesta și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei", au mai explicat procurorii, potrivit gorjonline.ro.

×
Subiecte în articol: Baia de fier crimă prostitutie
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close