Antena 3 CNN Actualitate Locale Pedofilul prins în timp ce abuza o fetiță de 10 ani în parc era ”prieten” de familie cu părinții fetei

Pedofilul prins în timp ce abuza o fetiță de 10 ani în parc era ”prieten” de familie cu părinții fetei

Pedofilul acuzat de viol, după ce a batjocorit o fetiţă de 10 ani într-un parc din Cluj-Napoca, era prieten de familie cu părinţii fetei. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

Pedofilul prins în timp ce abuza o fetiță de 10 ani în parc era ”prieten” de familie cu părinții fetei
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    09 Iul 2021   •   16:53

Părinții fetei au lăsat-o cu bărbatul, în ciuda faptului că abia ieşise din închisoare, unde ispăşise o pedeapsă pentru pedofilie.

Bărbatul o dezbrăcase pe fetiţă şi nu s-ar fi oprit din agresiune dacă nu intervenea o femeie care l-a fotografiat şi l-a ameninţat cu poliţia.

La scurtă vreme de la oroare, oamenii legii l-au găsit şi l-au reţinut.

Acesta riscă ani grei de închisoare, pentru că este recidivist.

Pedofil periculos, prins de o mămică în timp ce abuza o fetiță, în parc

Incidentul a avut loc într-un parc din Cluj Napoca, unde o femeie a observat că bărbatul are un comportament dubios cu fetița de doar 10 ani, pe care a dezbrăcat-o și a întins-o pe jos.

La vederea acestor lucruri, femeia a început să țipe, însă bărbatul s-a apărat, spunând că fetița doar își făcea nevoile.

Acesta a îmbrăcat-o, s-a urcat pe moped, și s-a făcut nevăzut.

Șocată, femeia a reușit să surprindă câteva imagini cu ajutorul telefonului și a sunat la 112. În doar 10 minute, polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor. Acesta a fost găsit, în scurt timp, la domiciliu. 

 

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close