Antena 3 CNN Actualitate Locale Pensionar atacat de doi tineri, într-un bloc din Oradea pentru un telefon mobil

Pensionar atacat de doi tineri, într-un bloc din Oradea pentru un telefon mobil

Un pensionar a trăit clipe de panică în momentul în care a fost atacat de doi indivizi în scara blocului în care locuia, totul pentru un telefon mobil.

Pensionar atacat de doi tineri, într-un bloc din Oradea pentru un telefon mobil
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    13 Sep 2023   •   20:37

Un pensionar de 72 de ani, din Oradea, a fost tâlhărit şi lovit, în scara blocului în care acesta locuia, de doi tineri pentru un telefon mobil. După atac cei doi indivizi au fugit, însă au fost prinşi de poliţişti.

Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut pe 9 septembrie. 

„Polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că, la 9 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, ar fi acostat un bărbat de 72 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce se afla în scara unui bloc de locuințe din Oradea și l-ar fi deposedat, prin violență, de un telefon mobil, iar apoi ar fi fugit”, se explică într-un comunicat transmis miercuri de Poliția Bihor, citat de ebihoreanul.ro

Prejudiciul a fost estimat la 500 de lei. Pensionarul nu a suferit leziuni fizice, „refuzând, până în prezent, examinarea medico-legală”, conform comunicatului.

La scurt timp, agresorii au fost prin şi reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului, pentru tâlhărie.

Urmare cercetărilor, s-a stabilit că indivizi nu erau la prima faptă de acest gen. Unul din ei apare pe portalul instanțelor de judecată și în alte dosare de furt. 

×
Subiecte în articol: pensionar atac bloc Oradea telefon mobil
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close