Antena 3 CNN Actualitate Locale Pensionar ucis în Argeș, de un cetățean francez. Victima nu a mai avut nicio șansă după ce a fost spulberată de mașină

Pensionar ucis în Argeș, de un cetățean francez. Victima nu a mai avut nicio șansă după ce a fost spulberată de mașină

Sfârșit tragic pentru un pensionar de 69 de ani din comuna argeșeană Călineşti. Victima a murit după ce a fost izbită puternic de un autoturism.

Pensionar ucis în Argeș, de un cetățean francez. Victima nu a mai avut nicio șansă după ce a fost spulberată de mașină
Sursa foto: Foto: ISU Bucuresti-Ilfov/ Facebook
05 Feb 2020   •   08:31

Din primele date ale anchetei polițiștilor Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani, cetăţean francez, care conducea un autoturism din direcţia Piteşti spre Topoloveni, ar fi lovit un pensionar. 

"Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, din localitate, se angajase în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure", precizează IPJ Argeş

La sosirea echipajului medical, bărbatul nu mai prezenta semne vitale. 

"Din păcate, a fost declarat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în  continuare urmând să fie intocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal', precizează IPJ Argeş.

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close