Antena 3 CNN Actualitate Locale Capră scoasă la vânzare pe bitcoin de o pensionară din Focşani: "Vreau să fac o combinaţie. Dacă nu, îl sun pe Elon Musk"

Capră scoasă la vânzare pe bitcoin de o pensionară din Focşani: "Vreau să fac o combinaţie. Dacă nu, îl sun pe Elon Musk"

O pensionară din Focşani a decis să nu mai aştepte ajutoarele de la stat şi s-a lansat în afaceri. Aşa a fost întâmpinată de trecători, negociind dur vânzarea unei capre pe un bitcoin, în faţa unui bancomat. Iată imaginile.

Capră scoasă la vânzare pe bitcoin de o pensionară din Focşani: "Vreau să fac o combinaţie. Dacă nu, îl sun pe Elon Musk"
Sursa foto: monitoruldevrancea.ro
de Claudia Popovici    |    23 Noi 2022   •   18:21

În vremuri tulburi românul dă dovadă de creativitate. Este şi cazul unei pensionare din Focșani care s-a prezentat la un bancomat din centrul oraşului pentru a vinde o capră, cu fundă roşie, pe un bitcoin.

Întâmplarea a fost relatată de un martor publicaţiei monitoruldevrancea.ro, care a şi filmat momentul în care femeia negociază cu un tânăr. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pensionara şi-a făcut bine temele şi, după ce a prezentat capra şi beneficiile unei investiții în achiziția ei, a făcut apel şi la numele lui Elon Musk pe care îl va contacta în caz că focșănenii nu profită de ocazie. 

 „Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valorează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin", spune pensionara unui tânăr. 

Momentul a fost privit cu amuzament de trecători dar şi de internauţi care au făcut pensionara virală pe internet:

"De vreo 3 zile circulă cu capra ei prin centrul orașului. Își spune numele și de unde este și profilul de Facebook. Nu este glumă", spune cineva

"Asta a luat-o cu capra prin oraș înainte de sărbători, mâine poimâine auzi că vin la bancomat și cu ursul", spune cineva. 

"A auzit câți bani îi da guvernul în 2023", mai spune un internaut

"Da,domne', DA!", aprobă o altă persoană. 

×
Subiecte în articol: Elon Musk Capra bitcoin bancomat pensionara
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close