Antena 3 CNN Actualitate Locale Percheziții la o grupare suspectă de trafic de arme și de droguri în Timiș. Mascații au descins în forță

Percheziții la o grupare suspectă de trafic de arme și de droguri în Timiș. Mascații au descins în forță

Percheziții într-un dosar de trafic de arme, în Timiș. Mascații au intrat peste mai multe persoane care sunt acuzate că dețin ilegal arme de foc.

de Andreea Borboros    |    19 Mar 2024   •   10:35

Polițiștii din cadrul Serviciului arme, explozibil și substanțe periculoase din cadrul IPJ Timiș, au descins marți la 14 adrese din județ.

Anchetatorii au făcut percheziţii în casele unor tineri despre care aveau bănuiala că dețin armament, fără a avea documente.

Au fost mai multe percheziții în apropierea orașului Temișani-Făget, dar și la marginea Timișoarei, mai exact în localitatea Dâmbovița, acolo unde oamenii legii au descoperit un bărbat care, deși avea permis port armă, în locuința lui au fost descoperite două arme pentru care nu a putut să arate documentele.

Toate aceste arme au fost ridicate de anchetatori, iar mai multe persoane urmează să fie audiate.

În paralel, procurorii DIICOT Timișoara au efectuat zece percheziții într-un dosar de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit anchetatorilor, zece tineri pe care oamenii legii îi aveau sub supraveghere erau dealeri. Aceștia aprovizionau zona de sud a județului Timiș.

Stupefiantele erau cumpărate din marile orașe din țară, iar mai apoi vândute local, în special în localitățile dintre Timiș și Caraș Severin.

×
Subiecte în articol: perchezitii Timis DIICOT arme
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close