Antena 3 Actualitate Locale Percheziții la firma de deszăpezire din sectorul 6

Percheziții la firma de deszăpezire din sectorul 6

20 Ian 2016   •   11:01
Percheziții la firma de deszăpezire din sectorul 6

Poliţiştii fac 16 percheziţii, miercuri dimineaţă, în Bucureşti, la compania Urban SA, care se ocupă de salubrizare şi deszăpezire în Sectorul 6. Reprezentanţii firmei sunt acuzaţi că s-au folosit de firme fantomă, ca să prejudicieze statul cu 1 milion de lei, scrie b365.ro.

În această dimineaţă, 20 ianuarie a.c., peste 60 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară şi la sediul unor persoane juridice, în municipiul Bucureşti şi 13 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, informează un comunicat de presă al Poliţiei.

Conform sursei citate, din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că reprezentanţi ai unei firme ce se ocupă cu salubrizarea şi deszăpezirea capitalei au creat un circuit artificial de tranzacţionare, exclusiv scriptic, fără conţinut economic, folosindu-se de firme fantomă, prin intermediul cărora au prejudiciat bugetul de stat cu suma de aproximativ 1.000.000 lei, reprezentând deducerea ilegală a taxei pe valoare adăugată şi diminuarea impozitului pe profit datorat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close