Antena 3 CNN Actualitate Locale Percheziții la Primăria Târgoviște. Trei persoane au fost reţinute după ce şi-ar fi însuşit pe nedrept aproape 200.000 de lei din bugetul instituției

Percheziții la Primăria Târgoviște. Trei persoane au fost reţinute după ce şi-ar fi însuşit pe nedrept aproape 200.000 de lei din bugetul instituției

Trei persoane au fost reţinute după ce poliţiştii au făcut percheziţii la Primăria Târgovişte și pe raza județului Dâmbovița.

Percheziții la Primăria Târgoviște. Trei persoane au fost reţinute după ce şi-ar fi însuşit pe nedrept aproape 200.000 de lei din bugetul instituției
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    20 Feb 2020   •   12:31

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unor cercetări privind achiziţia de produse de curăţenie şi alte bunuri, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au efectuat patru percheziţii la o instituţie publică din Târgovişte şi pe raza judeţului, ocazie cu care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente financiar-contabile, întocmite în perioada 2014-2017 şi două unităţi de calculator”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în perioada ianuarie 2016-aprilie 2017, trei persoane, angajate la o instituţie publică din Târgovişte, şi-ar fi însuşit pe nedrept 191.896 de lei din bugetul unităţii.

Cei trei ar fi întocmit şi folosit în fals documente financiar-contabile referitoare la achiziţia unor bunuri consumabile şi a unor produse de curăţenie, cu avansul spre decontare, pe care le-au înregistrat în contabilitatea instituţiei.

Cele trei persoane, două femei și un bărbat, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentate unității de parchet cu propuneri de măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

×
Subiecte în articol: perchezitii Primăria Târgoviște
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close