Antena 3 CNN Actualitate Locale Percheziții la tinerii care au bătut un om de afaceri după o petrecere de Florii, într-un club din Iaşi

Percheziții la tinerii care au bătut un om de afaceri după o petrecere de Florii, într-un club din Iaşi

Polițiștii din Iași fac percheziții domiciliare în cazul afaceristului care a fost bătut în fața unui club. Trei bărbați și două femei au fost conduse la audieri.

Percheziții la tinerii care au bătut un om de afaceri după o petrecere de Florii, într-un club din Iaşi
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   11:51

Percheziții la Iași după bătaia încasată de un om de afaceri în fața unui club din oraș. Mascații au intervenit, iar mai multe persoane au fost deja ridicate.

Polițiștii Secției 3 Iași efectuează percheziții domiciare la persoanele care au participat la scandalul de Florii, atunci când un om de afaceri din Iași a fost bătut cu bestialitate.

În urma perchezițiile domiciare, cini persoane, trei bărbați și două femei, au fost conduse la audieri. Procurorii vor încerca să stabilească cu exactitate ce anume s-a întâmplat și de la ce anume a pornit scandalul.

"În dimineața zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a rezultat faptul că infracțiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie, în jurul orei 04.00, la ieșirea dintr-un club din mun. Iași, în urma unui conflict spontan. Cinci persoane, dintre care trei bărbați și două femei au fost conduse la sediul Secției de Poliție pentru cercetări", a transmis IPJ Iași, citat de bzi.ro.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close