Antena 3 CNN Actualitate Locale Percheziții la traficanții de droguri. Suspecții vindeau ceai amestecat cu substanțe psihoactive

Percheziții la traficanții de droguri. Suspecții vindeau ceai amestecat cu substanțe psihoactive

Percheziții la traficanții de droguri. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi preparat fragmente vegetale, ceai de nalbă mare și măghiran, amestecate cu substanțe psihoactive, care erau apoi vândute către diverse persoane.

Percheziții la traficanții de droguri. Suspecții vindeau ceai amestecat cu substanțe psihoactive
Sursa foto: IPJ Mehedinți
de Andreea Ştefan    |    Adriana Drăghici    |    11 Iun 2021   •   13:04

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT, au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară şi 22 de mandate de aducere, în municipiul Drobeta Turnu Severin, localitatea Răscoleşti, judeţul Mehedinţi şi municipul Motru, județul Gorj.

"În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Mehedinți au efectuat, în cursul zilei de ieri, 10 iunie, opt percheziţii domiciliare.

Au fost vizate persoane bănuite că ar fi preparat fragmente vegetale (ceai de nalbă mare și măghiran) cu substanțe psihoactive, le-ar fi dozat și vândut către diverse persoane", transmite Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți.

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, 11 iunie, aceștia urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

"În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 230 de grame fragmente vegetale verde-olive cu miros chimic-înțepător, aproximativ 150 de grame de substanță pulverulentă albă, respectiv alb gălbui, 2 grindere, 8 telefoane mobile, 2 unități PC, 1 laptop, 3 memory-stick-uri, 3 carduri bancare, 33.400 de lei și 220 de euro", conform IPJ Mehedinți. 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activitate, au participat şi jandarmii din Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: perchezitii traficanti de droguri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close