Antena 3 CNN Actualitate Locale Vrăjitoare din Giurgiu, care folosea mercur pentru vindecarea de boli și dezlegarea de farmece, vizată de percheziții

Vrăjitoare din Giurgiu, care folosea mercur pentru vindecarea de boli și dezlegarea de farmece, vizată de percheziții

Polițiștii de la IPJ Giurgiu au făcut, miercuri, percheziții la o femeie de 56 de ani din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu. Aceasta este acuzată de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

Vrăjitoare din Giurgiu, care folosea mercur pentru vindecarea de boli și dezlegarea de farmece, vizată de percheziții
Sursa foto: IPJ Giurgiu
de Andreea Ştefan    |    31 Aug 2022   •   11:47

La data de 31 august a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu - Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu.

Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanțe (mercur), înlesnind practicarea vrăjitoriei și, totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.

În urma activităţilor desfășurate, de la domiciliul acesteia, au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

×
Subiecte în articol: Giurgiu vrajitoare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close