Antena 3 CNN Actualitate Locale Apare o nouă perlă a turismului naţional. Se află într-o zonă cu proprietăți tămăduitoare din Ardeal

Apare o nouă perlă a turismului naţional. Se află într-o zonă cu proprietăți tămăduitoare din Ardeal

Veşti bune pentru turismul balnear românesc. Se pregăteşte o nouă staţiune cu servicii de top, într-o zonă superbă şi terapeutică din Ardeal.

Apare o nouă perlă a turismului naţional. Se află într-o zonă cu proprietăți tămăduitoare din Ardeal
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    05 Apr 2024   •   02:00

În Covasna va fi construit un complex balneoclimateric multifuncțional într-o zonă renumită pentru proprietățile sale vindecătoare.

Finanțarea în valoare de 12 milioane de euro va fi asigurată cu ajutorul fondurilor oferite de Compania Națională de Investiții (CNI). Procesul de licitație pentru proiectare, asistență tehnică și execuție a lucrărilor a fost demarat prin intermediul platformei e-licitatie.ro.

Acest complex va cuprinde un ștrand, bazine interioare și exterioare, spații de alimentație publică și de agrement, terenuri de sport și de joacă pentru copii, precum și o zonă dedicată SPA-ului și wellness-ului, dotată cu saune, hidromasaj și camere destinate masajului și relaxării.

Investiția va fi amplasată în apropierea pârtiei de schi și a patinoarului din stațiune, fiind concepută în principal pentru a atrage turiști mai tineri și familii cu copii, oferindu-le experiențe captivante și servicii de înaltă calitate.

Prin modernizarea infrastructurii și extinderea facilităților, se speră că Covasna va deveni o destinație turistică mai atractivă și că va reuși să-și revitalizeze economia turistică, care a fost afectată de pandemie. De asemenea, se anticipează că acest proiect va contribui la sporirea numărului de turiști și la diversificarea profilului acestora în stațiunea balneoclimaterică Covasna, potrivit ştiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: staţiune balneară Covasna
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close