Antena 3 CNN Actualitate Locale Două persoane au amenințat că își dau foc, pe acoperișul unei clădiri din București! Negociatorii și pompierii ISU au intervenit

Două persoane au amenințat că își dau foc, pe acoperișul unei clădiri din București! Negociatorii și pompierii ISU au intervenit

Negociatorii și pompierii ISU București au intervenit pentru a convinge două persoane să coboare de pe acoperișul unei clădiri din zona Timpuri Noi. Oamenii amenință că se vor incendia.

Două persoane au amenințat că își dau foc, pe acoperișul unei clădiri din București! Negociatorii și pompierii ISU au intervenit
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    19 Apr 2023   •   19:13

Update 20:15 Oamenii au fost convinși să coboare în siguranță de pe acoperișul imobilului.

Update 19:18  Cele două persoane au incendiat o cârpă pe acoperișul clădirii pe care s-au urcat, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Știrea inițială: Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 11 au fost sesizați, prin apel la 112, că două persoane se află pe acoperișul unei locuințe, din sectorul 3. 

În imaginile surprinse de locuitorii din zonă, însă, se pot observa trei persoane, doi bărbați și o femeie, care s-au urcat pe acoperișul unei clădiri din zona Timpuri Noi din București și au amenințat că se incendia dacă vor fi evacuați din casă.

După ce au ajuns pompierii, se pare că una dintre persoane a coborât, iar pe acoperiș au mai rămas doar două.

Unul dintre bărbații de pe acoperiș ține în mâini un bidon cu lichid, și amenință că își va da foc dacă va fi evacuat din casă.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției de Poliție pentru a lua primele măsuri.

 

 

×
Subiecte în articol: negociatori ISU acoperis București foc
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close