Antena 3 CNN Actualitate Locale Bancnote false de peste 10.000 euro au fost găsite în Neamț | O persoană a fost reţinută

Bancnote false de peste 10.000 euro au fost găsite în Neamț | O persoană a fost reţinută

Bancnote false de peste 10.000 euro au fost găsite în Neamț, după ce două persoane au încercat să cumpere diferite obiecte cu banii falsificați.

Bancnote false de peste 10.000 euro au fost găsite în Neamț | O persoană a fost reţinută
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    14 Mar 2023   •   16:36

Polițiștii din Neamț au făcut, luni, 3 percheziții în Târgu-Neamț, la locuințele unor suspecți de fals de monedă și punere în circulație de valori falsificate, în urma cărora o persoană a fost reținută.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2022 - februarie 2023, două persoane de 52 și 61 de ani, din Păstrăveni, ar fi încercat să cumpere mai multe bunuri, folosind bancnote contrafăcute, din diferite locații din județul Neamț.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 10.400 de euro, compuși din bancnote susceptibile a fi falsificate, 5.850 de lei și un telefon mobil, notează Mediafax. 

Bărbatul de 61 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de înșelăciune și punere în circulație de valori falsificate a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost prezentat instanței de judecată și a primit control judiciar.

×
Subiecte în articol: bancnote false Piatra Neamț
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close