Antena 3 CNN Actualitate Locale Două persoane au fost strivite de un BMW în timp ce aşteptau autobuzul pe o stradă din Baia Mare

Două persoane au fost strivite de un BMW în timp ce aşteptau autobuzul pe o stradă din Baia Mare

O femeie și un bărbat au fost răniți grav, sâmbătă seara, după ce şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a intrat într-un refugiu de autobuz din Baia Mare și i-a izbit violent. Cele două persoane au fost transportate de urgenţă la spital în stare critică

Două persoane au fost strivite de un BMW în timp ce aşteptau autobuzul pe o stradă din Baia Mare
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   21:29

Accidentul rutier s-a produs în zona Vivo, în stația de autobuz din Baia Mare. O femeie și un bărbat care așteptau autobuzul pe bancă au fost izbite violent de mașina scăpată de sub control.

Pentru acordarea primului ajutor intervine Detașamentul Baia Mare cu două echipaje SMURD.

Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stăteau pe bancă o femeie și un bărbat. Alți oameni care așteptau autobuzul au reușit să se ferească din calea bolidului.

Victimele, o femeie în vârstă de 21 de ani şi un bărbat în vârstă de 24 de ani sunt în stare extrem de critică, cu răni grave la nivelul picioarelor.

Șoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi (Maramureș) a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta a mai fost implicat într-un alt accident rutier produs pe DN1C în Buciumi. Atunci trei autoturisme au fost avariate.

×
Subiecte în articol: BMW Baia Mare
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close