Antena 3 CNN Actualitate Locale Avaria de la conducta de gaze din Sectorul 1 a fost remediată

Avaria de la conducta de gaze din Sectorul 1 a fost remediată

În urmă cu scurt timp s-a remediat avaria de la conducta de gaze din centrul Bucureștiului. 3.800 de oameni au fost afectați de situație.

Avaria de la conducta de gaze din Sectorul 1 a fost remediată
Sursa foto: Getty Images
de Ioana Mircea    |    Silvia Preda    |    14 Ian 2023   •   16:15

UPDATE 16:00 - Alimentarea cu gaze naturale a fost oprită în zona Bulevardului Ion Mihalache din sectorul 1, acolo unde au ajuns mai multe echipaje de intervenție. 

Au fost câteva ore bune în care locuitorii din zona Bulevardului Ion Mihalache din sectorul 1 al Capitalei nu au avut gaze naturale din cauza unei avarii la conducta de gaze, o avarie produsă de către cei de la Termoenergetica.

Ei lucrau la conductele de apă caldă și căldură, însă au atins și conducta de gaze și de aici a apărut această avarie. 

Ştirea iniţială: Alimentarea cu gaze naturale în zona bulevardului Ion Mihalache, din București, a fost oprită astăzi la prânz în urma unei avarii produse de lucrători ai Termoenergetica care făceau săpături în zonă.

Distrigaz Sud Reţele a anunțat astăzi la prânz că alimentarea cu gaze a fost oprită în Sectorul 1 al Capitalei, în zona bulevardului Ion Mihalache. Astfel, 3800 de oameni au rămas fără căldură.

”Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţiiTermoenergetica ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizatăpe B-dul. Ion Mihalache, din sectorul 1 al municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectiva astăzi, 14 ianuarie 2023, începând cu ora 12:20.

În urma acestei opriri sunt afectaţi cca. 3.800 de clienţi casnici şi non-casnici aflaţi pe 43 de străzi adiacente Bulevardului Ion Mihalache (Caraiman, Lainici, Griviţei, Caşin, Expoziţiei, Clăbucet, Carol Knappe etc.)”, precizează Distrigaz Sud Reţele.

Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de sâmbătă, până în orele 21:00.

”După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a transmis Distrigaz Sud, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: Distrigaz Sud Rețele București
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close