Antena 3 CNN Actualitate Locale Peste 500 de persoane protestează în centrul Craiovei

Peste 500 de persoane protestează în centrul Craiovei

Peste 500 de persoane protestează în centrul Craiovei
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
de M.Z.    |    02 Feb 2017   •   19:48

Circa 500 de persoane se aflau, joi seara, în Piaţa "Mihai Viteazul" din centrul Craiovei, în jurul orei 19.00, la protestul împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege privind graţierea şi a ordonanţei de urgenţă de modificare a codurilor penale. 

Protestatarii au început să se strângă în Piaţa "Mihai Viteazul" începând cu ora 18.00. Aceştia purtau pancarte cu mesaje precum "Vrem abrogare: altă întrebare", "PSD - ciumă roşie", "Mai bine golan, decât activist, mai bine mort, decât PSD-ist", "Ignoranţa, minciuna, prostia şi hoţia distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu graţiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Aţi compromis onoarea unei istorii şi a unui popor demn, mafioţilor!". 

La fel ca şi miercuri seara, manifestanţii au huiduit, au fluierat şi au scandat lozinci antiguvernamentale, în timp ce maşinile care treceau pe strada A.I.Cuza claxonau în semn de solidaritate cu aceştia. Protestatarii au strigat, printre altele: "Demisia", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta", "Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!", "DNA să vină să vă ia", "Hoţii", "Jos Guvernul", "Abrogaţi şi plecaţi", "La închisoare, nu la guvernare", "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă", "Justiţie, nu corupţie". 

Pentru protestul de la Craiova nimeni nu a depus solicitare pentru autorizaţie la primărie, iar reprezentanţi ai administraţiei locale au declarat pentru AGERPRRS că acesta "întruneşte condiţiile pentru a fi considerat unul spontan".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close