Antena 3 CNN Actualitate Locale Petre Daea a refuzat ceapa gratis oferită de agricultorii români la un târg. A plătit produsele cu preț mai mare decât cel cerut: "E munca dumitale"

Petre Daea a refuzat ceapa gratis oferită de agricultorii români la un târg. A plătit produsele cu preț mai mare decât cel cerut: "E munca dumitale"

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent, în acest weekend, la Târgul Cepelor din Asuaju de Sus, în județul Maramureș. Producătorii români prezenți la târg cu produse autohtone i-au oferit ministrului ceapă gratis. Acesta a insistat să plătească agricultorii.

Petre Daea a refuzat ceapa gratis oferită de agricultorii români la un târg. A plătit produsele cu preț mai mare decât cel cerut: "E munca dumitale"
Sursa foto: Facebook/ Adi Rusu
de Mia Lungu    |    05 Sep 2022   •   11:05

Petre Daea a refuzat ceapa oferită gratis de către producători. A plătit toate produsele, cu preț chiar mai mare decât cel cerut.

Un producător de ceapă: "Asta este cadou. Vă rog frumos".

Ministrul Daea: "Nu. E munca dumitale, cât costă atâta dau. Nu, nu, nu. O cumpăr. Pentru mine e același preț ca în piață. Să fiți sănătos, să mai puneți".

O batrână: "E prea mult".

Ministrul Daea: "Nu e mult".

Batrâna: "Pentru sudoarea noastră nu e mult..."

Ministru de nota 10. Dialoguri FABULOASE. La Târgul Cepelor din Asuaju de Sus, Maramureș, ministrul Agriculturii, Petre Daea A REFUZAT produsele oferite GRATUIT de către producători. Le-a PLĂTIT pe toate, cu preț chiar mai mare. Un producător de ceapă: "E cadou". Ministrul: "Nu. E munca dumitale, cât costă atâta dau". O batrână: "E prea mult". Ministrul: "Nu e mult". Batrâna: "Pentru sudura (sudoarea - n.r.) noastră nu e mult"... www.detectivuldepresasoc.ro Pentru că cineva trebuie să facă lucrurile grele!

Posted by Adi Rusu - Detectivul de Presă ȘOC on Sunday, 4 September 2022

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close