Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul unei comune din Iași filmat dezbrăcat, într-un butoi de murături, ziua în amiaza mare

Primarul unei comune din Iași filmat dezbrăcat, într-un butoi de murături, ziua în amiaza mare

Petre Doboș, primarul comunei Răchiteni, județul Iași, s-a filmat în timp ce se scălda într-un butoi cu murături, ziua în amiaza mare. Edilul a postat imaginile pe o rețea socială, spre amuzamentul internauților.

Primarul unei comune din Iași filmat dezbrăcat, într-un butoi de murături, ziua în amiaza mare
Sursa foto: bzi.ro
de Laura Dinu    |    23 Mar 2021   •   12:59

O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Acesta este mesajul pe care primarul l-a postat, alături de imaginile apărute pe pagina personală de pe o rețea socială. 

Petre Doboș, fratele fostului deputat PNL, Anton Doboș, a fost recent ales ca primar pentru încă un mandat și are tot felul de pasiuni ce ar putea părea pentru unii dubioase. Zilele trecute, Petre Doboș i-a lăsat pe prietenii săi de pe Facebook cu gura căscată după ce a publicat un filmuleț cel puțin ciudat.

Doboș s-a filmat într-un butoi de murături, dezbrăcat, în timp ce se scălda de zor. Filmulețul a fost publicat însoțit de mesajul în limba latină: „mens sana in corpore sano”, adică o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

În timp ce unii au apreciat curajul lui Petre Doboș, alții au râs cu lacrimi, scrie bzi.ro.

Petre Doboș, un primar PNL cu multe probleme pe cap

Petre Doboș este la cel de-al doilea mandat în fruntea primăriei Răchiteni și nu a avut un parcurs politic prea liniștit. În toamna anului trecut, chiar înainte de alegeri, primarul a făcut o jonglerie pentru a rămâne în fruntea comunei, deși legea nu îi permitea asta. Astfel, primarul Petre Doboș și-a salvat mandatul în ultima săptămână de campanie electorală înainte de alegerile locale 2020.

Condamnat în 2019 pentru că a ucis un tânăr într-un accident rutier, primarul din Răchiteni ar fi trebuit să-și piardă funcția. Petre Doboș nu a permis însă ca secretarul primăriei să emită referatul pentru încetarea mandatului. Documentul a fost redactat chiar înainte de alegeri, iar Doboș a rămas fără mandat doar pentru o săptămână. Liberalul a candidat pentru un nou mandat și a câștigat bătălia la Primăria Răchiteni.

Accident rutier în apropierea municipiului Iași

În data de 15 noiembrie 2013, primarul Petre Doboș a avut un accident rutier în localitatea Lunca Cetățuii. Petre Doboș se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai Santa Fe și a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Yamaha, condusă de un tânăr de 27 de ani pe nume Valentin Macovei. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un copac, iar motociclistul s-a izbit de un cap de pod. Vreme de șase ani s-au făcut cercetări, iar primarul Petre Doboș a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Deși a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, acesta a rămas în continuare la cârma comunei Răchiteni, mai scrie bzi.ro.

×
Subiecte în articol: petre doboș primar Răchiteni
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close