Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai mulţi petrecăreţi încătuşaţi la un botez din Lugoj, după o intervenţie în forţă a jandarmilor

Mai mulţi petrecăreţi încătuşaţi la un botez din Lugoj, după o intervenţie în forţă a jandarmilor

O fost o intervenţie în forţă a jandarmilor la un botez din Lugoj, la care au avut loc mai multe scandaluri. 

Mai mulţi petrecăreţi încătuşaţi la un botez din Lugoj, după o intervenţie în forţă a jandarmilor
Sursa foto: Colaj opiniatimisoarei.ro
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2021   •   09:46

Oamenii legii au încătuşat mai mulţi petrecăreţi, iar unul dintre ei abia ieşise din puşcărie şi era furios că şi-a găsit iubita la petrecere

Petrecerea a avut loc zilele trecute la Lugoj, iar în timpul botezului, unul dintre invitaţi, care abia ieşise din închisoare, a devenit furios când a văzut-o pe fosta lui iubită că se numără printre invitaţi.

Apoi, a început scandalul, iar unul dintre amicii fetei a intervenit şi i-a luat apărarea, după ce fostul puşcăriaş a început să arunce în aceasta cu injurii şi ameninţări.

A fost chemată şi Poliţia, dar a fost nevoie şi de ajutorul medicilor pentru a-i acorda unui rănit primul-ajutor, respectiv amicul fetei.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au constatat că sunt depăşiţi numeric de numărul de invitaţi, astfel că a fost nevoie şi de sprijinul Jandarmeriei.

Oamenii legii au reuşit să-l pună la pământ pe scandalagiu, iar în timp ce acesta era imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bătaie.

Toţi scandalagiii au fost duşi la sediul Poliţiei din Lugoj, acolo unde au încasat amenzi în valoare de 9.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.
 

×
Subiecte în articol: petrecere Lugoj botez
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close