Antena 3 CNN Actualitate Locale Fericit că a divorţat, un gălăţean a dat petrecere pe casa scării. Când distracţia era în toi a apărut şi ea. Poliţia!

Fericit că a divorţat, un gălăţean a dat petrecere pe casa scării. Când distracţia era în toi a apărut şi ea. Poliţia!

Duminică, la orele prânzului, un gălățean în vârstă de 34 ani, cu antecedente penale, își teroriza vecinii cu muzica dată la o intensitate mare și cu scandalul pe care îl provoca pe casa scării. Revoltații, oamenii au chemat forțele de ordine.

Fericit că a divorţat, un gălăţean a dat petrecere pe casa scării. Când distracţia era în toi a apărut şi ea. Poliţia!
Sursa foto: Pixabay
de Gabi Vlad    |    09 Aug 2021   •   12:33

Duminică, 8 august, în jurul orei 14:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către dispeceratul unității de poliție la o adresă din raza de competență, deoarece locatarii unui bloc reclamau că nu se pot odihni datorită muzicii și a scandalului pe care îl provoacă pe casa scării un vecin.
 
Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat ușor apartamentul de unde se auzea muzica, iar în fața ușii și pe casa scării oamenii legii au observat că sunt sticle, pahare și căni sparte. Din apartament se auzea muzică și sticle care erau sparte de podea. Întrucât exista pericolul ca bărbatul să-și producă răni grave datorită sticlei sparte, jandarmii au intrat în locuință și l-au extras, după care au solicitat sprijinul unui echipaj medical.

Bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, le-a spus jandarmilor că a fost părăsit de soție și copil și că în urmă cu o zi a avut o dispută cu un coleg la locul de muncă, iar aceste probleme l-au copleșit și l-au făcut să își piardă controlul.  
 
Echipajul medical a hotărât transportarea bărbatului la Spitalul de Psihiatrie, iar jandarmii i-au aplicat o amendă în cuantum de 800 lei pentru tulburarea liniștii publice.  
 
Cei doi căței aflați în domiciliu au fost luați de către fiul acestuia, care l-a spus jandarmilor că acest comportament este unul obișnuit pentru tatăl său. 

×
Subiecte în articol: Galați divort
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close