Antena 3 CNN Actualitate Locale Petreceri cu droguri și bătaie pe plaja din Vama Veche

Petreceri cu droguri și bătaie pe plaja din Vama Veche

Petrecerile din acest weekend organizate pe plaja din Vama Veche au fost stropite din plin cu alcool, însă polițiștii au găsit și droguri de risc sau de mare risc, iar unii dintre tineri și-au împărțit pumni și picioare într-o bătaie generală.

Petreceri cu droguri și bătaie pe plaja din Vama Veche
de Alin Tarnovschi    |    28 Iun 2020   •   10:48

Ieri dimineață, mai mulți tineri au fost implicați într-o bătaie generală pe plaja din Vama Veche, iar scenele violente au fost filmate de martori.

Totuși, nimeni nu a fost rănit, iar niciunul dintre tineri nu a depus plângere la Poliție.

Chiar și așa, polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, ofițerii Antidrog din cadrul BCCO Constanța au mers și el la petrecerile din Vama Veche și au prins în flagrant 12 tineri care aveau asupra lor droguri de risc sau de mare risc.

"În nopțile de 20/21 și 27/28 iunie a.c., polițiști din  cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța,  au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri/substanțe psihoactive, în stațiunea Vama Veche. 

În urma activităților, polițiștii au depistat în flagrant delict 12 persoane, fiind constatate 12 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc (art. 4 alin. 1 și 2 din Lg. 143/2000). 

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, diverse cantități de cannabis, cocaină, MDMA cristale și pastile ecstasy. 

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Vama Veche

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close