Antena 3 CNN Actualitate Locale Şapte poliţişti din Constanţa s-au luptat să încătuşeze un tânăr care a traversat prin loc nepermis

Şapte poliţişti din Constanţa s-au luptat să încătuşeze un tânăr care a traversat prin loc nepermis

Un pieton recalcitrant le-a dat de furcă poliţiştilor din Constanţa, în această dimineaţă, după ce a traversat strada prin loc nepermis, a refuzat să urce în maşina oamenilor legii, iar aceştia s-au luptat cu el minute bune în şir.

Şapte poliţişti din Constanţa s-au luptat să încătuşeze un tânăr care a traversat prin loc nepermis
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    21 Feb 2020   •   15:43

Întâmplarea a avut loc în zona Gării, acolo unde poliţiştii făceau o acţiune privind traversarea neregulamentară a pietonilor. L-au văzut pe bărbatul respectiv care a trecut strada prin loc nepermis și au încercat, fără succes, să îl legitimeze.

În clipul video de mai jos, postat pe o reţea de socializare, se poate vedea cum bărbatul nu cooperează cu oamenii legii, nu prezintă actele şi nu vrea să se urce în maşina Poliţiei. În final, el este încătușat de polițiști cu ajutorul a încă cinci agenţi care mai vin la locul cu pricina.

Tânărul de 25 de ani a fost dus la secție și amendat cu 290 de lei pentru traversarea neregulamentară și cu 1.500 de lei pentru refuzul de legitimare, au precizat reprezentanții Poliției Constanța.

×
Subiecte în articol: pieton
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close