Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pieton a fost spulberat de o mașină, chiar în centrul Bucureștiului

Un pieton a fost spulberat de o mașină, chiar în centrul Bucureștiului

O persoană și-a pierdut viața după ce a fost lovită mortal de un șofer în vârstă de 28 de ani. Bărbatul nu era băut în momentul impactului.

Un pieton a fost spulberat de o mașină, chiar în centrul Bucureștiului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2023   •   23:42

La data de 25 septembrie, în jurul orei 22.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bd. I. C. Brătianu.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa cu autovehicului pe Bd. I. C. Brătianu dinspre Piața Universității către Piața Unirii, a surprins și accidentat un pieton. În urma accidentului de circulație, a rezultat decesul pietonului, căruia în prealabil i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului.

Citește și: Trei mașini în care se aflau nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier la Bârlad. Au existat scurgeri de combustibil pe carosabil

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La acest moment circulația vehiculelor este restricționată pe Bd. I. C. Brătianu, sensul de mers către Piață Unirii, suprateran.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close