Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost identificat piromanul care a dat foc la şase gospodării în cursul nopții, la Suceava

A fost identificat piromanul care a dat foc la şase gospodării în cursul nopții, la Suceava

6 case dintr-o localitatea din Suceava au fost incendiate de un piroman, politistii incearca sa il prinda pe individ. Pe timpul intervențiilor, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei, care au suferit atacuri de panică. Dintre acestea, o tânără însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

A fost identificat piromanul care a dat foc la şase gospodării în cursul nopții, la Suceava
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   13:05

UPDATE 13.00 - Poliţiştii au identificat autorul incendiilor din noaptea de miercuri spre joi din satul Păiseni din comuna Cornu Luncii, în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani, localnic, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Epureanu.

În urma cercetării s-a stabilit că bărbatul şi-a incendiat propria locuinţă, a surorii sale şi anexe ale mai multor gospodării. Piromanul a fost preluat în custodie de poliţişti şi transferat apoi la o secţie de Psihiatrie, unde urmează să îi fie făcută şi expertiza privind discernământul.  

În cauză a fost deschis dosar penal pentru distrugere

ştire iniţială

Șase proprietari, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, au fost afectati de incendii, astă noapte, în urma unei acțiuni intenționate.

Au intervenit la fața locului pompierii militari și lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini și Baia, cu 8 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Primul incendiu a fost semnalat în jurul orei 1:00, când au fost incendiate locuințele a doi proprietari care se învecinau, în aceeași curte. Una dintre acestea a fost afectată aproape în întregime, iar la a doua au ars bunurile dintr-o încăpere.

Câteva zeci de minute mai târziu, un alt incendiu a fost semnalat la patru stoguri de fân , aflate la aproximativ 150 de metri distanță de cele două case arse.

În timp ce pompierii se luptau cu flacările, un alt incendiu a izbucnit la aproximativ 3 km distanță, la un adăpost de animale, care a ars în totalitate. Focul a afectat parțial și o anexă a proprietarului învecinat.

Ultimul incendiu a fost anunțat spre ora 4 00. Un alt stog de fân a fost incendiat și au ars aproximativ 5 tone de furaje.

Pe timpul intervențiilor, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei, care au suferit atacuri de panică. Dintre acestea, o tânără însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Misiunile pompierilor de lichidare a flăcărilor s-au încheiat în jurul orei 6:00. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close