Antena 3 CNN Actualitate Locale A venit pe plajă cu șuncă afumată și a atârnat-o de umbrelă | Imagini inedite pe plajă, la Costineşti

A venit pe plajă cu șuncă afumată și a atârnat-o de umbrelă | Imagini inedite pe plajă, la Costineşti

Afumătoarea din pod este de mult uitată de un turist care a mers la plajă, la Costinești. Acesta şi-a luat mai multe hălci de șuncă afumată pe care şi le-a atârnat de umbrela de soare. Iată imaginile.

A venit pe plajă cu șuncă afumată și a atârnat-o de umbrelă | Imagini inedite pe plajă, la Costineşti
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    19 Iul 2022   •   17:04

Preţurile pe litoral cresc cu aproape 20 la sută atât la mâncare, cât şi la cazare. În plin sezon estival, turiştii şi aşa copleşiţi de scumpiri sunt nevoiţi să plătească acum un preţ mult mai mare pentru un sejur la malul mării.

În acest context, turiștii caută soluţii pentru a veni la plajă cu mâncare şi băutură de acasă.

Este şi cazul unui bărbat care a venit pe plaja de la Costinești cu mai multe hălci de șuncă afumată pe care şi le-a atârnat de umbrela de soare.

Imaginile au fost postate de un alt turist pe TikTok, unde au strâns, în doar câteva ore, câteva sute de mii de vizualizări şi valuri de comentarii.

@this_is_me_antony0 #costinesti ♬ sunet original - E46 Phantom

În vreme ce unii îl condamnă pentru grobianism şi inadecvare, alţii îl laudă, mai mult sau mai puţin sarcastic, pentru ideea năstrușnică.

"Păi, nu ai voie cu snack-uri pe plajă", întreabă cineva.

"Păi la ce preţuri sunt pe litoralul Romanesc ,,, bravo felicitări", mai spune un internaut.

"Şi cât e de frumos!!!! avem farmecul nostru și o libertate și o bucurie de a trăi în prezent de neprețuit. iubesc poporul ăsta! bv", mai spune cineva. 

"L-am văzut live...Moet.. Slana.. Jambon..", mai spune un internaut.

"Am trăit să văd şi aşa ceva", a concluzionat un alt internaut

Un turist român și-a adus bidonul cu vin pe o plajă din Thassos

Reacții de indignare dar și multe glume apar în secțiunea de comentarii, după ce pe o platformă de socializare a fost postată poza unui român, pe o plajă din Thassos, cu un bidon mare aproape plin cu vin.

Autorul postării dă asigurări că cel care apare în fotografie este român: "Era român și era vin alb, au încins un șpriț pe plajă pe urmă. Ba au avut și umbrela lor i-au lăsat cei de la plajă să își pună umbrela în fața primului lor rând de umbrele", a scris acesta.

Și alți români prezenți pe plajă au confirmat scenele la care au fost martori.

"Și ce face mă? Bea poșirca statută la 40 de grade? Sau duce nesimțirea până la capăt și cere si niste pahare goale cu gheață de la bar."

"Chiar a cerut, l-am văzut și noi."

"Da, si eu i-am vazut cu paharele cu gheață de la bar. Economie maximă!!! Vin la pet, de acasă, stăteau pe prosop în rândul șezloangelor de 20 euro, aproape de apă."

Unii dintre utilizatorii platformei sociale au fost indignați de compotamentul românului, alții s-au distrat pe seama lui:

"Wow! Oare ce era acolo? Ulei, bere?"

"Ceai de sunătoare, face bine la fiere, după atâta grătar."

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close