Antena 3 CNN Actualitate Locale Plan roșu de intervenție în Neamţ: Cel puţin 14 răniți, după prăbuşirea balustradei de la terasa unui restaurant din Durău

Plan roșu de intervenție în Neamţ: Cel puţin 14 răniți, după prăbuşirea balustradei de la terasa unui restaurant din Durău

Plan roșu de intervenție în Neamţ: Cel puţin 14 răniți, după prăbuşirea balustradei de la terasa unui restaurant din Durău
de S.T.    |    15 Iul 2018   •   21:14

Update: Până la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse au fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este in dinamica, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați in acest incident, la fața locului, informează ISU.

Din informațiile primite, mai multe persoane care participau la o nuntă ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unității în care avea loc evenimentul.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise de urgență 2 ambulanțe SMURD, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin.

Peste zece persoane au fost rănite după ce a cedat balustrada de la terasa unui restaurant din staţiunea Durău unde avea loc o nuntă, autorităţile judeţene declanşând planul roşu de intervenţie, a declarat colonelul Mihai Mitrea, adjunctul inspectorului şef al ISU Neamţ.

„Din informaţiile primite, mai multe persoane care participau la o nuntă ar fi suferit răni în urma ruperii balustradei de la terasa unităţii în care avea loc evenimentului. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie”, a declarat colonelul Mihai Mitrea.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi șapte ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Neamţ nunta
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close