Antena 3 CNN Actualitate Locale Plângere penală după moartea femeii care a primit stimulator de la persoane decedate, în Bacău

Plângere penală după moartea femeii care a primit stimulator de la persoane decedate, în Bacău

A fost depusă plângere penală în cazul femeii din Bacău care a murit după ce a fost operată de doctorul Dan Tesloianu care lua dispozitive de la pacienţii morți pentru a le pune la vii.

Plângere penală după moartea femeii care a primit stimulator de la persoane decedate, în Bacău
Sursa foto: pixabay.com
de Ioana Mircea    |    23 Feb 2023   •   08:40

Rudele femeii de 74 de ani, care a decedat în Bacău, au depus o plângere penală împotriva medicului cardiolog Dan Tesloianu care i-a implantat pacientei un cardiostimulator de la o persoană decedată, anul trecut, în luna august.

Se pare că după intervenție, femeia ar fi început să se simtă rău şi a ajuns de mai multe ori la spital. Între timp, medicul speră să scape din spatele gratiilor.

Avocatul său a contestat măsura arestului preventiv la Curtea de Apel Bucuresti, iar o decizie urmează să fie luată.

Femeia ar fi fost internată în cadrul secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău. Acasta suferea de mai multe comorbidităţi, printre care şi insuficienţă renală. Ea s-a stins din viaţă, însă medicii de la ATI nu pot preciza încă dacă cauza decesului are legătură cu stimulatorul cardiac.

Citeşte şi: O femeie a murit după ce a fost operată de medicul care refolosea stimulatoare cardiace de la morţi la vii

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close