Antena 3 CNN Actualitate Locale Plantație de cannabis, descoperită în curtea unui tânăr din Timișoara

Plantație de cannabis, descoperită în curtea unui tânăr din Timișoara

O cultură outdoor de cannabis, formată din 37 de plante, a fost descoperită, miercuri, în curtea unui tânăr de 34 de ani din Timișoara. Polițiștii au confiscat zecile de plante de cannabis, iar apoi l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore.

Plantație de cannabis, descoperită în curtea unui tânăr din Timișoara
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2021   •   11:48

Oamenii legii au făcut o captură impresionantă de droguri, la Timișoara.  Nu mai puțin 37 plante de cannabis au găsit polițiștii în curtea tânărului.

De asemenea, au găsit în casa lui amfetamină, metamfetamină și o armă cu lunetă.

Totodaă, polițștii aveau informații că acesta s-ar fi ocupat cu trafic de droguri de risc, iar la adresă au găsit o cultură outdoor de canabis.

"În urma percheziției domiciliare, polițiștii au descoperit o cultură outdoor de cannabis, formată din 37 de plante, aflate în diferite stadii de dezvoltare. Totodată, au fost descoperite și ridicate, în continuarea cercetărilor, 25 de grame de cannabis, 2 grame de amfetamină, 2 grame de metamfetamină, o pușcă de calibru 4.5 milimetri și un telefon mobil". au transmis reprezentanţii IPJ Timiș.

Tânărul de 34 de ani a fost dus la audieri, iar apoi a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit jurnaliştilor de la tion.ro

×
Subiecte în articol: plantaţie canabbis tanar Timisoara
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close