Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul diabolic al unui tânăr din Alba! Cum a încercat s-o recupereze pe iubita care l-a părăsit

Planul diabolic al unui tânăr din Alba! Cum a încercat s-o recupereze pe iubita care l-a părăsit

Planul diabolic al unui tânăr din Alba! Cum a încercat s-o recupereze pe iubita care l-a părăsit
Sursa foto: Foto: ziarulunirea.ro
10 Ian 2019   •   19:18

Soluție extremă găsită de un tânăr de 20 de ani din Aiud, judeţul Alba, pentru a păstra o relaţie de prietenie cu iubita care l-a părăsit.

Tânărul a dat foc locuinţei acesteia, după care a apărut în rolul de „erou salvator” prin anunţarea persoanelor aflate în interior şi apelul la 112 pentru solicitarea intervenţiei pompierilor.

Anchetatorii au descoperit, însă, întreaga poveste, astfel încât, în final, incendiatorul locuinţei a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru distrugere.

Fapta a avut loc în august 2017, iar prima decizie a fost luată la Judecătoria Aiud. Dosarul se află, în prezent la Curtea de Apel unde se va pronunţa sentinţa definitivă.

Între inculpat şi tânără a existat o relaţie de prietenie care a încetat din iniţiativa acesteia din urmă. Bărbatul nu a putut accepta această despărţire insistând pentru împăcare, inclusiv prin discuţiile pe care le-a avut cu mama acesteia în seara zilei de 14 august 2017, potrivit ziarulunirea.ro.

×
Subiecte în articol: Alba plan foc casa
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close