Antena 3 CNN Actualitate Locale Ploile abundente fac prăpăd în judeţele Giurgiu și Teleorman. Oamenii sunt disperaţi după ce apa le-a intrat în case

Ploile abundente fac prăpăd în judeţele Giurgiu și Teleorman. Oamenii sunt disperaţi după ce apa le-a intrat în case

Locuinţe inundate în Giurgiu şi Teleorman. E cod portocaliu până diseară.

Ploile abundente fac prăpăd în judeţele Giurgiu și Teleorman. Oamenii sunt disperaţi după ce apa le-a intrat în case
Sursa foto: ISU Teleorman
de Silvia Preda    |    07 Iul 2022   •   16:29

La Bolintin Vale a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate apa din şase gospodării. Mai grav este că în patru dintre acestea, apa intrase şi în interiorul locuinţei.

O situaţie similară este şi la Bolintin Deal, însă acolo, din fericire, apa nu a ajuns în casele oamenilor, ci doar în curţi.

Inundaţii în Giurgiu și Teleorman. Cod portocaliu până diseară

Ce e mai rău, pare să urmeze, însă. Judeţul Giurgiu și Teleorman se află sub cod portocaliu de vijelii până diseară, la ora 21:00.

Cod galben și cod portocaliu de vreme rea în România! București și alte 10 județe, sub avertizare meteorologică

Meteorologii au prelungit avertizările cod galben și cod portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ. Acestea vor fi valabile astăzi, până la ora 21:00.

În intervalul menționat, local în Muntenia va ploua însemnat cantitativ. În nordul și estul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare (cu precădere în Muntenia), cantitățile de apă vor depăși 25-35 l/mp și izolat 40 l/mp.

×
Subiecte în articol: inundatii Giurgiu Teleorman
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close