Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul care pierde peste 20 de milioane de euro din cauza întârzierilor la proiectele pe fonduri UE

Orașul care pierde peste 20 de milioane de euro din cauza întârzierilor la proiectele pe fonduri UE

Orașul care pierde peste 20 de milioane de euro din cauza întârzierilor la proiectele pe fonduri UE
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Dec 2015   •   00:08

Primăria Ploiești pierde peste 20 de milioane de euro din fonduri europene din cauza întârzierilor înregistrate la 11 proiecte care nu vor putea fi finalizate până la sfârșitul acestui an, banii pentru continuarea lor urmând a fi alocați din bugetul local, scrie Agerpres.

Consilierii locali au aprobat, marți seară, în ședință extraordinară, mai multe proiecte privind prelungirea datelor limită de finalizare a 11 dintre cele 14 proiecte pe fonduri europene demarate de municipalitate, dar și sumele necesare pentru finalizarea lor, banii urmând a fi dați din bugetul local.

Proiectele în cauză vizează realizarea Parcului Municipal Vest, cel mai mare din oraș, modernizarea și extinderea Hipodromului Ploiești, reabilitarea unei linii de tramvai, construirea unui pasaj rutier, dar și modernizarea unor terenuri de sport, reabilitarea termică a unor blocuri, transformarea unei cazărmi în cămin de bătrâni și înlocuirea tâmplăriei la Colegiul Național „I. L. Caragiale”.

Citește articolul integral pe agerpres.ro.



×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close