Antena 3 CNN Actualitate Locale Ploile fac ravagii: 20 de gospodării au fost inundate, iar un drum naţional a fost blocat

Ploile fac ravagii: 20 de gospodării au fost inundate, iar un drum naţional a fost blocat

Ploile fac ravagii: 20 de gospodării au fost inundate, iar un drum naţional a fost blocat
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Iun 2017   •   18:14

Douăzeci de gospodării din municipiul Piatra Neamţ, inclusiv locuinţe, au fost inundate, miercuri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale. De asemenea, drumul naţional DN 15 D Piatra Neamţ - Vaslui a fost blocat peste un sfert de oră, potrivit news.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ intervine pentru evacuarea apei şi înlăturarea unor copaci doborâţi de furtună în municipiul Piatra Neamţ şi în două comune din împrejurimi. Ploaia torenţială a afectat 20 de gospodării, inclusiv locuinţe, din cartierul Ciritei, unde apa a inundat curţile şi parţial casele localnicilor.

Pe lângă gospodăriile afectate, şase copaci au fost doborâţi de furtună, unul căzând peste o reţea electrică şi o maşină şi unul peste o casă, însă fără a exista victime sau pagube importante.

De asemenea, drumul naţional DN 15 D Piatra Neamţ - Vaslui a fost blocat timp de peste 15 minute din cauza cantităţii mari de apă de pe şosea.

×
Subiecte în articol: ploi gospodarii blocat Neamţ
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close