Antena 3 CNN Actualitate Locale PNL scoate mii de oameni în stradă la un miting anti-extremism. Gheorghe Flutur: "Ăsta e doar începutul"

PNL scoate mii de oameni în stradă la un miting anti-extremism. Gheorghe Flutur: "Ăsta e doar începutul"

PNL anunţă organizarea unui miting anti-extremism în centrul municipiului Suceava, la care sunt așteptați mii de oameni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2024   •   20:13

Mitingul este organizat de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

"Am făcut un apel la suceveni să vină la o manifestare să intre în funcţiune la timp împotriva extremismului. De ce în Bucovina? Pentru că Bucovina are o istorie foarte frământată, agitată şi chiar din cauza extremismului înaintașii noştri au avut de suferit.

Manifestația este împotriva curentului extremist. Mâine vor fi mii de oameni în stradă şi asta este doar începutul. Am văzut acest fenomen de nemulțumire pentru că dumnealor nu pun nimic la loc.

Eu voi lansa un decalog de luptă împotriva extremismului de mâine de la Suceava. Sunt convins că vor veni mai mulţi, că s-au anunţat mai mulţi vorbitori din societatea civilă.

Trebuie să ne îngrijoreze asta, pentru că fuga asta cu telefonul că ne filmează cineva. Mâine vom vedea copiii în curtea şcoli că folosesc aşa zise modele din astea, dacă noi nu avem curajul să venim la normalitate. Bucovina este o zonă de normalitate a toleranţei", a spus Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, la Antena 3 CNN.

Peste 150.000 de persoane au protestat împotriva extremismului în Germania

Mii de oameni din Hamburg, Köln sau Berlin blamează partidul de dreapta radicală AFD (Alternativa pentru Germania), pentru ideile sale extremiste, printre care expulzarea sau deportarea cetățenilor care provin din familii de imigranți.

Peste 1.300 de organizații au semnat apelul pentru cea mai recentă demonstrație de la Berlin, la care au luat parte aproximativ 100.000 de persoane.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: miting Suceava Gheorghe Flutur
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close