Antena 3 CNN Actualitate Locale Pe poarta casei din România a Regelui Charles al III-lea, la Viscri, a apărut un mesaj de doliu

Pe poarta casei din România a Regelui Charles al III-lea, la Viscri, a apărut un mesaj de doliu

Locuitorii din satul Viscri din Braşov şi-au prezentat condoleanţele la poarta casei din România a Prinţului Charles. Mesajul de doliu venit din partea oamenilor a fost pus la poarta casei cumpărată de Charles în 2006, în satul devenit Patrimoniu UNESCO.

Pe poarta casei din România a Regelui Charles al III-lea, la Viscri, a apărut un mesaj de doliu
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    10 Sep 2022   •   14:14

Pe poarta casei lui Charles din România, la Viscri, a apărut un mesaj de doliu.

"Suntem profund întristați de moartea Majestății Sale. Suntem in gânduri și rugăciuni alături de Majestatea Sa Regală Regele Charles și de membrii Familiei Regale", este mesajul afișat.

Este o casă pe care Regele Charles a cumpărat-o în 2006 și a venit de nenumărate ori la Viscri și tocmai pentru a promova zona a permis pe parcursul anului, când nu era în vizită, să-i lase pe turiști să intre în casă și să doarmă, practic ca la un hotel.

Satul Viscri face parte din Patrimoniul UNESCO, iar casa a fost refăcută în așa fel încât s-au păstrat toate tradițiile și arhitectura, la dorința Regelui Charles.

O prezență constantă în România ultimilor 20 de ani, Prințul Charles a cumpărat mai multe proprietăți aici, a înființat o fundație în țara noastră și s-a transformat într-un adevărat ambasador al României în lume.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close