Antena 3 CNN Actualitate Locale Pod din Argeș, inaugurat cu apă sfințită și copii în port popular: "Uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta!"

Pod din Argeș, inaugurat cu apă sfințită și copii în port popular: "Uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta!"

Inaugurare grandioasă a unui pod din localitatea argeşeană Mihăeşti. Acesta a fost dat în folosinţă după ce a fost sfinţit de un sobor de preoţi.

Pod din Argeș, inaugurat cu apă sfințită și copii în port popular: "Uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta!"
Sursa foto: Facebook/Consiliul Judetean Arges
de Mariana Zaharia    |    26 Mai 2022   •   11:03

Slujitorii Domnului au ţinut o slujbă de sfinţire, apoi au uns cu mir balustradele.

Evenimentul s-a desfăşurat în faţa șefilor judeţului şi a primarului localităţii.

Imaginile au fost făcute publice pe pagina Consiliului Judeţean Argeţ. Podul era în construcţie din anul 2017 şi a costat 720.000 de euro.

"Ei bine, voi, astăzi, sunteţi nişte fericiţi, pentru că uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta! Vreau să vă spun vouă, celor mici, pentru că atunci când eu eram așa ca voi, aici exista un pod de lemn. Un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde-ți pui pasul, riscai să scapi în râu", a transmis primarul din Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei.

"Dumnezeu să ne ajute în lucrare, să fie aproape de noi în rugile noastre, să-l invocăm, pentru că fără de Dumnezeu, nimic nu este", a spus şi Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: pod Argeş primar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close