Antena 3 CNN Actualitate Locale Podul de la Agigea, neterminat. 1 mai, trafic de coșmar pe litoral

Podul de la Agigea, neterminat. 1 mai, trafic de coșmar pe litoral

Podul de la Agigea, neterminat. 1 mai, trafic de coșmar pe litoral
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Apr 2017   •   21:59

Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfăşura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai 2017, deoarece lucrările de montare a hidroizolaţiei pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitaţiilor înregistrate săptămâna trecută, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Potrivit sursei citate, antreprenorul a solicitat prelungirea restricţiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolaţie şi aşternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie - 5 mai, în condiţiile în care lucrările trebuiau să se finalizeze pe 27 aprilie.

Compania recomandă ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanţă suplimentară de doar 2,8 kilometri.

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord - Agigea).

În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat şi tehnologia de execuţie, începând cu data de 1 martie 2017, antreprenorul a reluat lucrările iniţiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia - Constanţa) pentru execuţia următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcţional, înlocuire hidroizolaţie, turnare şi compactare asfalt, în perioada 1 - 27 aprilie 2017.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: 1 mai trafic litoral
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close