Poliţia locală amendează "mâncătorii de seminţe"

14 Aug 2015   •   13:21
Poliţia locală amendează "mâncătorii de seminţe"

 Într-un album foto postat pe Facebook şi intitulat "Mâncătorii de seminţe, sancţionaţi", Poliţia Locală Sector 2 a anunţat că a început  "o acţiune de informare şi sancţionare a persoanelor fizice care nu întreţin curăţenia în locurile publice/parcuri şi care au consumat băuturi alcoolice în aceste spaţii".

"Ne aflăm în plină vară, iar activitatea preferată a multor bucureșteni este să stea pe bancă în parcuri să mănânce semințe, aruncând cojile pe domeniul public şi să consume băuturi alcoolice.
Este motivul pentru care Poliţia Locală Sector, prin Serviciul Ordine Publică şi Serviciul Protecţia Mediului a derulat, în data de 11 august a.c, în Parcul Plumbuita, o acţiune de informare şi sancţionare a persoanelor fizice care nu întreţin curăţenia în locurile publice/parcuri şi care au consumat băuturi alcoolice în aceste spaţii.
Faptele contravenţionale depistate şi sancţionate de poliţiştii locali, au constat în sancţionarea a două persoane, conform Legii 61/1991, pentru consum de băuturi alcoolice, cu amenzi în valoare de 200 lei şi a trei persoane, conform HCLS2 nr. 34/2014, pentru aruncarea cojilor de seminţe pe saţiul verde, cu amenzi în valoare totală de 150 lei.
Poliţia Locală Sector 2 va continua aceste acţiuni în toate parcurile şi locurile publice din sector!",
se arată în comunicatul Poliţiei Locale postat pe Facebook.


 
Ne aflăm în plină vară, iar activitatea preferată a multor bucureșteni este să stea pe bancă în parcuri să mănânce semin...

Posted by Politia Locala Sector II on 12 August 2015

ExitPOLL
x close