Antena 3 CNN Actualitate Locale Un politician PSD din Alba Iulia a găsit un portofel doldora de bani şi l-a dus la Poliţie

Un politician PSD din Alba Iulia a găsit un portofel doldora de bani şi l-a dus la Poliţie

Un politician PSD din Alba Iulia a găsit un portofel doldora de bani, pe o stradă din oraş, şi l-a dus la Poliţie.

Un politician PSD din Alba Iulia a găsit un portofel doldora de bani şi l-a dus la Poliţie
de Alin Tarnovschi    |    17 Aug 2021   •   20:57

Politicianul PSD din Alba Iulia, Radu Călin, fost consilier judeţean şi candidat la Camera Deputaţilor la alegerile din 2020, a devenit erou pentru o femeie din oraş care şi-a pierdut portofelul, după l-a uitat pe plafonul maşinii şi a plecat.

Totul s-a întâmplat astăzi, atunci când politicianul PSD s-a prezentat la Poliţia Municipiului Alba Iulia şi a anunţat că a găsit pe stradă un portofel ce avea în interior suma de 6.199 de lei, dar şi carduri bancare şi documente.

De asemenea, politicianul a predat la Poliţie şi un telefon mobil găsit lângă portofel.

Fostul consilier judeţean se afla pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin, atunci când a găsit portofelul plin cu bani şi telefonul mobil.

"Am făcut gestul pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă”, a declarat Radu Călin pentru alba24.ro.

"Bărbatul s-a prezentat la Poliția Municipiului Alba Iulia și a predat un telefon mobil și un portmoneu cu suma de 6.199 de lei, carduri și documente.

Acesta a declarat că le-a găsit, pe partea carosabilă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care pierduse portmoneul și telefonul, o femeie din Alba Iulia, căreia i-au fost restituite și care le-a spus polițiștilor că a cumpărat materiale de construcție de la un magazin din zonă și, la plecare, fiind preocupată cu încărcarea cumpărăturilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia.

Aceasta i-a mulțumit bărbatului și a declarat că, datorită lui, ziua de azi are un final fericit.

Radu Călin le-a spus polițiștilor că gestul său este cel pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba îi adresează, în mod public, felicitări pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia PSD
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close