Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist din Vaslui, sfâșiat chiar în curtea secţiei de un câine periculos lăsat liber de stăpân

Poliţist din Vaslui, sfâșiat chiar în curtea secţiei de un câine periculos lăsat liber de stăpân

Un polițist din Vaslui a fost sfâșiat de un câine chiar în curtea secției. Agentul în vârstă de 25 de ani nu a folosit arma din dotare, deși câinele era pe punctul de a-l omorî.

de Andrei Naiţă    |    19 Mar 2024   •   17:10

Polițistul în vârstă de 25 de ani nu a avut timp să reacționeze pentru că ciobănescul caucazian s-a năpustit asupra sa din senin, în momentul când agentul a intrat în curtea postului de poliție. Atacul a fost unul extrem de agresiv, bărbatul suferind leziuni severe la nivelul gâtului, coapsei și brațului drept.

Norocul a făcut că unul dintre colegii bărbatului a auzit urletele disperate și, fără să stea pe gânduri, i-a sărit în ajutor, iar după mai multe încercări a reușit să sperie animalul.

Apoi, pentru că victima pierduse mult sânge, polițistul salvator nu a mai așteptat echipajul medical și și-a dus colegul rapid la spitalul din Bârlad, unde acesta a intrat direct în sala de operații.

Până acum, s-a stabilit că animalul agresiv a ieșit din curtea unei societăți comerciale situată în vecinătatea postului de poliție din localitatea Banca, județul Vaslui.

De altfel, după acest incident, proprietarul animalului a fost sancționat cu 1.300 lei pentru că și-a lăsat nesupravegheat câinele, deși știa că acesta este agresiv. Totodată, pe numele proprietarului a fost deschis un dosar de cercetare penală.

×
Subiecte în articol: politisti atac caine Vaslui
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close