Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițist bătut cu bestialitate de patru indivizi, în miez de noapte. Totul a fost filmat de vecinii omului legii

Polițist bătut cu bestialitate de patru indivizi, în miez de noapte. Totul a fost filmat de vecinii omului legii

Un polițist din Baia Mare a fost bătut cu bestialitate de patru indivizi, după ce aceștia l-au blocat cu mașina și i-au aruncat un bolovan în autovehicul.

Polițist bătut cu bestialitate de patru indivizi, în miez de noapte. Totul a fost filmat de vecinii omului legii
de Vasile Dale    |    08 Apr 2021   •   12:40

Update 12:30. Antena 3 a prezentat în exclusivitate primele imagini cu polițistul local care a fost bătut crunt. În imagini se vede cu cei patru coboară din mașină și îl snopesc în bătaie pe omul legii. Totul s-a întâmplat chiar în fața blocului polițistului, în momentul în care acesta a ajuns cu soția sa acasă. 

De asemenea, se observă că un autobuz era oprit în zonă, însă nimeni nu a intervenit să îl ajute pe bărbat. 

Potrivit surselor Antena 3, polițistul ar fi fost bătut după ce, anul trecut, acesta ar fi contribuit la identificarea mai multor suspecți implicați în furturi în acea zonă, aceștia amenințându-l pe omul legii chiar de atunci că se vor răzbuna. 

Alexandru Varga, un polițist local din Baia Mare, a mers aseară, în jurul orei 23:00, să își ia soția de la serviciu.

În drum spre casă însă, pe strada Grănicerilor din Baia Mare, un individ i-a sărit în fața mașinii și a aruncat cu un bolovan. La doar câteva clipe, a fost blocat de un BMW din care au coborât patru indivizi care l-au bătut crunt. 

Polițistul a fost transportat la spital, unde medicii au hotărât să îl opereze, din cauza faptului că a suferit mai mult fracturi la picior. 

”La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare. 

Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană,  care  a aruncat cu o piatră înspre mașina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani. 

Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, se arată în comunicatul poliției.

×
Subiecte în articol: politist Baia Mare
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close