Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri

Poliţist bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri

Un polițist din Vrancea, aflat în timpul liber, a fost bătut de trei tineri chiar sub ochii fiului său de șapte ani, pentru că a intervenit când aceștia agresau o femeie în Gara Gugești.

Poliţist bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Ştefan Petrică    |    31 Ian 2023   •   10:52

În seara zilei de 29 ianuarie, polițistul și fiul său se aflau la gara din Gugești, acolo unde omul legii a văzut cum trei tineri agresau fizic și verbal o tânără aflată pe peronul gării.

Bărbatul s-a dus la cei trei și le-a spus că este polițist, rugându-i să înceteze. Însă, în acel moment, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, au început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele pe omul legii.

Ulterior, colegii polițistului i-au identificat pe cei trei și i-au reținut.

Pe numele lor s-a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, nu pentru ultraj, pentru că polițistul se afla în timpul liber.

Polițistul va primi îngrijiri medicale la domiciuliu timp de șase zile.

Citește și: Europol, despre noile uniforme primite de polițiști: "Pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat, iar inscripțiile s-au dezlipit"

"La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, in timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești.

Tinerii urmează sa fie prezentați in cursul zilei de astăzi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea dispunerii măsurilor legale", transmite IPJ Vrancea.

Sindicaliștii din Poliție sunt supărați pentru că, deși polițiștii sunt nevoiți să intervină și atunci când sunt liberi, iată că legea nu îi protejează.

Cei trei agresori vor fi prezentați astăzi în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani pentru a fi audiați.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close