Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist a fost bătut în curtea unui liceu, sub privirile trecătorilor

Un polițist a fost bătut în curtea unui liceu, sub privirile trecătorilor

Un polițist a fost bătut în curtea unui liceu, sub privirile trecătorilor
10 Mar 2016   •   15:49

Un polițist a fost bătu, joi, în Bistriţa. Se pare că incidentul s-a produs chiar în curtea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Polițistul, care este mai în vârstă ar fi fost atacat de o persoană în stare avansată de ebrietate, scrie bistriteanul.ro.

Incidentul s-a produs în curtea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Polițistul a fost solicitat prin 112 să aplaneze un conflict și, se pare, a fost atacat de o persoană cu probleme psihice.

Acesta a fost transportat, cu un echipaj SAJ, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale. Deocamdată nu se știe cât de grav a fost acesta rănit.

Se pare că polițistul a fost rănit destul de grav, acesta rămânând internat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Potrivit muncitorilor care desfășoară lucrări la campusul Liviu Rebreanu, bărbatul a intrat în curtea Colegiului Național „Liviu Rebreanu” pus pe scandal. A început să se ia de muncitorii care lucrau la construcție și a spart geamul unui utilaj parcat în zonă.

Muncitorii au fost cei care au chemat Poliția, văzând că nu reușesc să-l calmeze pe bărbat. Ajuns la fața locului, polițistul care de la ordine publică a fost luat la bătaie de către bărbat, care l-a lovit și în zona capului.  Se pare că bărbatul a fost deja dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență pentru o expertiză psihiatrică. 

×
Subiecte în articol: politist batut Bistriţa
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close