Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist bătut în centrul oraşului Vâlcea. „Bărbatul i-a dat un pumn în ochi colegului meu” - VIDEO

Poliţist bătut în centrul oraşului Vâlcea. „Bărbatul i-a dat un pumn în ochi colegului meu” - VIDEO

Poliţist bătut în centrul oraşului Vâlcea. „Bărbatul i-a dat un pumn în ochi colegului meu” - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Sep 2017   •   12:51

Un poliţist din Vâlcea a fost lovit cu pumnul în faţă de un bărbat după ce i-a luat apărarea unei colege care fusese înjurată fără motiv de agresor. Împotriva bătăuşului a fost deschis dosar penal pentru ultraj, acesta fiind şi amendat contravenţional cu 800 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit adevarul.ro.

„Un coleg şi o colegă de la Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea patrulau în zona centrală a oraşului. Un bărbat foarte agitat a înjurat-o fără motiv pe colega mea. În acel moment, poliţistul local care o însoţea în patrulare l-a întrebat pe bărbat de ce a înjurat-o. În acel moment, bărbatul i-a dat un pumn în ochi colegului meu. Agresorul a fost imediat imobilizat şi încătuşat de către cei doi poliţişti locali şi amendat cu 800 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. La Parchetul local a fost demarată acţiunea de începere a urmăririi penale pentru infracţiunea de ultraj”, a declarat Rîndunel Bădescu, directorul Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea.

Vezi imaginie AICI.

 

×
Subiecte în articol: Valcea politist batut
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close